Algemene voorwaarden

 

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden diensten die tot stand komen met Hondentrimsalon Bianca, gevestigd te Heythuysen.

Overeenkomst

Door een afspraak te maken of het contact formulier in te vullen van Hondentrimsalon Bianca geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Hondentrimsalon Bianca heeft het recht om de voorwaarden ten alle tijde te wijzigen.

Prijzen

Alle prijzen en tarieven genoemd op deze site zijn in euro en inclusief btw. Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen. Voor honden met veel klitten en honden met vlooien wordt er een meerprijs berekend. 

Betalingen

U dient contant te betalen. In overleg kan er met een tikkie betaalt worden.

Aansprakelijkheid en reclame

Wanneer u niet tevreden bent over de behandeling of het resultaat dient u dit direct kenbaar te maken, niet achteraf. Uw hondje is een dier en dieren zijn onvoorspelbaar waardoor in sommige omstandigheden er niet een perfect eindresultaat behaald kan worden. Dit geeft geen recht op restitutie of negatieve reclame. 

Overmacht

Hondentrimsalon Bianca behoudt zich het recht om bij ziekte, letsel of zwaarwegende omstandigheden de afspraak te annuleren. Bianca doet haar uiterste best om zo snel mogelijk een nieuwe afspraak te plannen. 

banner.png

Hondentrimsalon trimsalon Bianca Heythuysen Hondentrimsalon Bianca Heythuysen

trimsalon honden boomer knippen trimsalon hondentrimsalon bianca heythuysen

trimsalon limburg

Hondentrimsalon Bianca Heythuysen trimsalon hond knippen trimsalon hondentrimsalon hond knippen Bianca